Κι όμως, από τον Απρίλη του 2013 κανείς δεν είχε καταφέρει να κάνει χατ-τρικ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι να το πετύχει ο Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για πρώτη φορά στην μετά - Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή, έχουν ποδοσφαιριστή που πετυχαίνει χατ-τρικ σε ματς πρωταθλήματος!

Από την 22α του Απρίλη του 2013 και μια εκπληκτική εμφάνιση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι απέναντι στην Άστον Βίλα, στο ματς που η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα, έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να επαναληφθεί αυτό!

Εφτά χρόνια, 63 ημέρες και 263 παιχνίδια αργότερα, την 24η του Ιούνη του 2020, ο Άντονι Μαρσιάλ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ από τις ασίστ των Μάρκους Ράσφορντ (2) και Άαρον Γουάν - Μπισάκα για να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στο τελικό 3-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο άδειο - λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό - «Ολντ Τράφορντ».

Μάλιστα, χρειάστηκε 138 ματς για το πρώτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα, προλαβαίνοντας τα 139 του Γουέιν Ρούνεϊ και τα 147 του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube