Ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι έχει την ατυχία να είναι παρών σε ιστορικές τραγωδίες, αλλά και την τύχη να επιβιώνει. Η Gazzetta Dello Sport φέρνει στην επιφάνεια την ιστορία του 45χρονου Ιταλού, που έζησε από κοντά τόσο την τραγωδία του Χέιζελ, όσο και αυτή του Μπατακλάν.

Πριν από 30 χρόνια, τότε 15 ετών, ήταν μαζί με τον πατέρα και το θείο του, στον τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ όπου 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Προχθές ήταν στο Παρίσι και στη συναυλία που αιματοκυλίστηκε από τρομοκράτες.

«Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων, μέχρι να μπει η αστυνομία και να σωθούν», είπε ο πατέρας του προσθέτοντας πως «… μια φίλη του δεν ήταν τόσο τυχερή, καθώς πυροβολήθηκε στον ώμο και χειρουργήθηκε».

Η αδερφή του, Φεντερίκα, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο αδερφός της πέρα από τα δύο αυτά περιστατικά είχε ξεγελάσει το θάνατο άλλες δύο φορές σε τροχαίο, τη μια σε ατύχημα όπου σκοτώθηκε ένας φίλος του. «Ίσως η τύχη του να προέρχεται από το γεγονός ότι σε ηλικία οκτώ ετών τον είχε φιλήσει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Μαζική θανάτωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα στον Βάβδο της Χαλκιδικής

Κεφαλονιά: Πιθανή διεύρυνση των εμπλεκομένων στην υπόθεση της 19χρονης

Ανήλικος ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη

Σύλληψη ατόμου για εμπλοκή σε επεισόδιο πυροβολισμών έξω από κατάστημα εστίασης στον Άγιο Δημήτριο

Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τη 16χρονη

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη της Aΐόβα - Αρκετοί τραυματίες

Κεφαλονιά: Συγκέντρωση και πορεία κατά των ναρκωτικών στο Αργοστόλι

Πακιστανικές πηγές: «Νέες διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν εντός της εβδομάδας» - Παραμένει κλειστό το Ορμούζ

Δικηγόρος οικογένειας 19χρονης: «Θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα» – «Ήταν όλοι οι γιατροί στη θέση τους»

Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις, αναζητείται ο οδηγός - Η ΕΛΑΣ έχει τις πινακίδες