Ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι έχει την ατυχία να είναι παρών σε ιστορικές τραγωδίες, αλλά και την τύχη να επιβιώνει. Η Gazzetta Dello Sport φέρνει στην επιφάνεια την ιστορία του 45χρονου Ιταλού, που έζησε από κοντά τόσο την τραγωδία του Χέιζελ, όσο και αυτή του Μπατακλάν.

Πριν από 30 χρόνια, τότε 15 ετών, ήταν μαζί με τον πατέρα και το θείο του, στον τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ όπου 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Προχθές ήταν στο Παρίσι και στη συναυλία που αιματοκυλίστηκε από τρομοκράτες.

«Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων, μέχρι να μπει η αστυνομία και να σωθούν», είπε ο πατέρας του προσθέτοντας πως «… μια φίλη του δεν ήταν τόσο τυχερή, καθώς πυροβολήθηκε στον ώμο και χειρουργήθηκε».

Η αδερφή του, Φεντερίκα, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο αδερφός της πέρα από τα δύο αυτά περιστατικά είχε ξεγελάσει το θάνατο άλλες δύο φορές σε τροχαίο, τη μια σε ατύχημα όπου σκοτώθηκε ένας φίλος του. «Ίσως η τύχη του να προέρχεται από το γεγονός ότι σε ηλικία οκτώ ετών τον είχε φιλήσει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube