Σταθερά στην κορυφή της Scottish Premier παρέμεινε η Ρέιντζερς, η οποία νίκησε 2-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ για την 28η αγωνιστική και διατηρήθηκε στο +2 από τη δεύτερη θέση, παραμένοντας το φαβορί για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου κι αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τετράδα.

Η Κιλμάρνοκ προηγήθηκε 1-0 κι άγχωσε τους «διαμαρτυρόμενους» με το πέναλτι του Αρμστρονγκ στο 11’, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Ταβερνιέρ στο 55’ κι ο Λόρενς στο 59’ έφεραν την ανατροπή τους «προτεστάντες».

Δεν σταμάτησε να σκοράρει κόντρα στην Νταντί η Σέλτικ, διαλύοντας την αντίπαλό της 7-1 στο «Σέλτικ Παρκ» και παρέμεινε στο -2 στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους οριακά στην προνομιούχο εξάδα.

Οι «καθολικοί» έφτασαν στο 6-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Κάρτερ-Βίκερς στο 7’, Ούτσε στο 18’, Ο’ Ράιλι στο 22’, Μαέντα στο 30’, Τέιλορ στο 36’ και ΜακΓκρέγκορ στο 45’+4’. Στο 64’, ο Κέλι έκανε το 7-0 πριν μειώσει στο 84’ ο Μέλον για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν κατάφερε να νικήσει τη Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου η Χαρτς και με το 1-1 στην έδρα της απλά διατήρησε την τρίτη σίγουρη θέση.

«Πέρασε» άνετα με 3-1 από την έδρα της ουραγού Λίβινγκστον η Μάδεργουελ και μείωσε στο -3 από την προνομιούχο εξάδα.

Ισόβαθμες στη δέκατη θέση βρίσκονται οι Αμπερντίν και Σεν Τζόνστον μετά το 2-0 της δεύτερης στην έδρα της κυπελλούχου Ευρώπης του 1983.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube