«Πάτησε» Ελλάδα ο Ζακ Όγκαστ!

Ο 27χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής και τις επόμενες ημέρες θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων».

Μάλιστα, ο Όγκαστ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:
- Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εκπληκτικά. Εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω υπάρξει μέλος της ομάδας ξανά και έχουμε δουλειές που δεν έχουν... ολοκληρωθεί. Ελπίζω να γίνουμε "ένα" ως ομάδα και να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο».

- Για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Ήθελα λίγο χρόνο, έπρεπε να ωριμάσω λίγο μέσα στο παιχνίδι, να μάθω πράγματα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο και να έχουμε μια καλή σεζόν».

- Για την επικοινωνία του με τον Γιώργο Βόβορα: «Ναι ναι, μιλήσαμε πολύ το καλοκαίρι. Μου είπε πως το σημαντικό για εκείνον ήταν να βρει παίκτες με εξαιρετική συμπεριφορά, που θέλουν να κερδίζουν».

- Για τους στόχους του: «Θέλω να νικάω. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω να δείξω σε όλους ότι ανήκω στην Ευρωλίγκα».

- Για το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Τους γνωρίζω πολύ καλά, πάντα θα είναι δίπλα μας. Στέλνουμε την αγάπη μας. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»