Επί λιθουανικού εδάφους πάτησε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ απευθείας για το Κάουνας όπου αύριο αντιμετωπίζουν την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Το ταξίδι διήρκησε δύο ώρες και πενήντα λεπτά και ήταν πολύ ήρεμο, με τους παίκτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους, να βλέπουν ταινίες και να παίζουν video games.
Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας
Η ομάδα, μετά το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση και αύριο στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο χαλάρωμα στην «Ζαλγκίριο Αρένα» όπου θα αποφασιστεί ουσιαστικά και η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη. Όλα δείχνουν πάντως πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος, καθώς οι ενοχλήσεις στη μέση είναι ελάχιστες.
Στην αποστολή, την οποία υποδέχθηκαν τέσσερις λιθουανοί φίλαθλοι με «ερυθρόλευκα» κασλόλ για να ζητήσουν αυτόγραφα, υπάρχουν 14 παίκτες καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πάρει και τους Τολιόπουλο και Μαραγκό σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα έχουν αύριο και τη συμπαράσταση περίπου 20 οπαδών τους που ταξίδεψαν μαζί με το τσάρτερ της ομάδας δωρεάν, ως επιβράβευση για την χρήση της πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, που είναι μεγάλος χορηγός.
Στο Καουνας σε αντίθεση με άλλες επισκέψεις του Ολυμπιακού επικρατούν φυσιολογικές θερμοκρασίες καθώς το θερμόμετρο δείχνει 1oC παρά το χιονισμένο τοπίο.