Δημοσίευμα της «Het Nieuwsblad» φέρνει ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι Βέλγοι αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί πρόσφατα πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε για άγνωστο λόγο. Το ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας αφήνει, πάντως, «παράθυρο» για το μέλλον.

Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά είναι εκτός πλάνων. Ο δύο φορές διεθνής με την Ισπανία βγήκε στο προσκήνιο με τη μεγάλη ομάδα της Σεβίλλης, αλλά η καριέρα του δεν είχε ανάλογα εντυπωσιακή εξέλιξη. Έπαιξε σε Σπόρτινγκ, Τζένοα και από την ιταλική ομάδα τον απέκτησε πέρσι η Άντερλεχτ για 200.000 ευρώ. Ο Καπέλ είχε 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ στη μοναδική του χρονιά.


Highlights - Diego Capel [2016] from Proeleven on Vimeo.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!