Ο Σέρβος φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» ταξίδεψε οδικώς από την πατρίδα του και έφτασε άμεσα την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μια ξενάγηση στο «Nick Galis Hall».

Παρά την κούραση από το ταξίδι, ο Τσούπκοβιτς φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και ανυπόμονος για τη νέα σεζόν. «Όταν με κάλεσε ο Άρης, είπα αμέσως το "ναι". Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης και την πλούσια ιστορία του. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Για τον εαυτό του, ανέφερε πως: «Εγώ είμαι απλά ένα κομμάτι της ομάδας και επιδίωξή μου είναι να πετύχει ο Άρης τους στόχους του. Αυτό που περιμένει ο κόουτς από μένα είναι καλό σουτ έξω από τα 6.75 και αποτελεσματικότητα στις μονομαχίες κάτω από το καλάθι».

Καταλήγοντας, τόνισε πως: «Ξέρω τον Άρη πολλά χρόνια, είχα παρακολουθήσει τον ημιτελικό του ULEB Cup το 2006 κόντρα στη Χέμοφαρμ και εντυπωσιάστηκα. Μπορώ να πω ότι ο Άρης έχει τους καλύτερους φιλάθλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Πορτογαλία στη Sunel Arena

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

TAGS: Άρης