Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying με θύμα ένα μαθητή της Σύρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής ΕΠΑΛ του νησιού στην Πάτρα. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, ο γιος τους αναισθητοποιήθηκε από ποτό στο οποίο έριξαν στάχτη.

Όσο ο μαθητής κοιμόταν στο ξενοδοχείο, ομάδα 20 συμμαθητών του, εισέβαλλαν στο δωμάτιο, κατέβασαν το εσώρουχό του μέχρι τα γόνατα, του έριξαν πάνω στο σώμα του κομμάτια από πίτσα, μανιτάρια, ντομάτα, του άδειασαν ένα μπουκάλι σαμπουάν και του έριξαν στα γεννητικά του όργανα στάχτη, κοροϊδεύοντάς τον και περιγελώντας τον!

Παράλληλα απαθανάτισαν τα «κατορθώματά τους» με βίντεο και φωτογραφίες σε δυο στάσεις. Η μια να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και στις δυο μασχάλες του να έχει δυο μπουκάλια κρασί, με τα γεννητικά του όργανα σε στύση, και η δεύτερη φωτογραφία, γερμένος στο πλάι, να κρατάει το όργανό του.

Τις φωτογραφίες και το βίντεο τα έσβησαν καθηγητές με τη δικαιολογία ότι φοβήθηκαν μήπως διαρρεύσουν στο διαδίκτυο και υποστεί μεγαλύτερη ηθική βλάβη ο έφηβος, αλλά θα καταθέσουν ενόρκως στη δικαιοσύνη, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να δικαιωθεί ο γιος τους, αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά του νησιού.

Παράλληλα εκφράζουν την πικρία τους, γιατί οι συγκεκριμένοι μαθητές, όταν γνωστοποιήθηκε το γεγονός στο σχολείο, παραμένουν αμετανόητοι, όπως και οι γονείς τους οι οποίοι αν και πληροφορήθηκαν τα τεκταινόμενα δεν προέβησαν στην παραμικρή πράξη μεταμέλειας.

Όπως λέει μάλιστα ο πατέρας: «Αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα, γιατί δείχνει το επίπεδό τους».

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα