Ποινές σε ΚΑΕ ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα ανακοίνωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, στην «Ένωση» επιβλήθηκε μία έγγραφη σύσταση για χρήση καπνογόνου στις κερκίδες στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πληρώσει 2.500 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου στο χώρο των κερκίδων), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στο Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 25-4-2015.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ:

α) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση κροτίδας κρότου - λάμψης) πρόστιμο 1.200,00€ και
β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπή συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 28-4-2015
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»