Ήθελε οπωσδήποτε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το κατάφερε στον Ακροπόταμο ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της… συνονόματης τοπικής ομάδας στην έκτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μετά την ήττα απ’ τη Δόξα Δράμας, αλλά και την «λευκή» ισοπαλία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να ανασάνουν. Και το κατάφεραν με τον Σούνα στο 23’ και το 81’ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίζει το πρώτο «τρίποντο» μετά από δύο αγωνιστικές στην ομάδα του.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος μπήκε αποφασισμένη και το έδειξε απειλώντας συνεχώς τα καρέ των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα το γκολ του Σούνα, που προήλθε από κεφαλιά μετά από σέντρα του Ψυχογιού.

Μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Βάβαλη στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 42’ με τον σουτ του Δούμπλατζη που πέρασε λίγο έξω απ’ τα δοκάρια, ενώ στην πρώτη καλή φάση του δεύτερου μισού ο ίδιος είχε δοκάρι.

Ο ρυθμός έπεσε από κει και πέρα, με τον Άρη να απειλεί ξανά στο 78’ με δοκάρι του Καπνίδη, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81’ με το γκολ του Σούνα σε φάση διαρκείας.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Βάβαλης) : Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης(74 Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης(67 Μανιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος(70 Προβατίδης), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς(85 Χιντασέλι), Ατματσίδης (70 Μαζουλουξής)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποφυλακίζεται ο Γιάννης Τσιριγώτης - Αθωώθηκε και επιστρέφει στον Ιωνικό

Επικό τρολάρισμα από τον Πανθρακικό που βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδό του στη Super League 2

Πήρε το ντέρμπι και… προβάδισμα ανόδου ο Πανθρακικός, «ξέρανε» τον Άρη στο 89' και πάτησε κορυφή ο Πύργος!

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέβασε τον Εργοτέλη Γ' Εθνική και του έγραψε τραγούδι!

TAGS: Άρης