Την ελπίδα ότι μπορούν να ανατραπούν τα υπάρχοντα δεδομένα και ο Σέρχιο Αραούχο να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα συνεχίζει να τρέφει η ΑΕΚ.

Η συνάντηση που ζητούσε εδώ και μέρες η πλευρά του Αργεντινού με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Σε αυτή, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», ο πατριός και μάνατζερ του παίκτη άκουσε το αφεντικό του ισπανικού συλλόγου να επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Έβαλε ωστόσο τον αστερίσκο «εκτός αν έρθει μια πρόταση που θα είναι ικανοποιητική», ο οποίος κρατάει τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Γιατί τα ποσά που φέρεται να αξιώνει στην παρούσα φάση ο Ραμίρες για τον Αραούχο μοιάζουν απλησίαστα για ελληνική ομάδα, ωστόσο το γεγονός ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης κι είμαστε ακόμα στις αρχές Ιουνίου δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να ελπίζει ακόμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.