Πολύ πιο σύντομη, απ’ όσο θα περίμενε κανείς, ήταν η τελευταία επίσκεψη του Χουμπ Στέφενς στο προπονητικό κέντρο της Νέα Μεσημβρίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Τον Λόκχοφ, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να χαιρετίσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Η επίσκεψη του 60χρονου διήρκεσε μόλις δέκα λεπτά, καθώς βρέθηκε για λίγο στο γραφείο του και μετά ξαναπήγε στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει. Μάλιστα, κατά την έξοδό του από τις εγκαταστάσεις του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις, ωστόσο, ο ίδιος χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπράτσος: «Με ικανοποιεί η εικόνα μας, είμαστε καλή ομάδα»

Δεσύλλας: «Αλλαγές και φρεσκάρισμα από Μπενίτεθ, πολύ πιθανό το ντεμπούτο Ερνάντεθ»

Χιμένεθ: «Λυπηρό παιχνίδι από μεριάς μας και τίποτε άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω...»

Τσακίρης: «Η τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ στην Τούμπα και το μοναδικό δίλημμα του Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο το κίνητρο στον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες - Ανοιχτά τα πάντα για την 11άδα»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι, ειδικά με αριθμητικό πλεονέκτημα - Χρειάζεται ταχύτητα και υπομονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις ισοπαλίες Ολυμπιακού και Άρη

Λεβαδειακός: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό - Περιμένει την αντίδραση των αρμόδιων

Μπλόκο στη Λιβαδειά για τους «ερυθρόλευκους»: Τα highlights της λευκής ισοπαλίας στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Παπαδόπουλος: «Στην προπόνηση είδα σκυμμένα κεφάλια, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.