Τον πρώτο στόχο, που ήταν η κατάρριψη του περυσινού ρεκόρ στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έπιασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Οι «πράσινοι (έχουν ως δεύτερο στόχο τα 10.000 εισιτήρια) έχουν διαθέσει ήδη 7430 «κομμάτια», αριθμός που ξεπερνά ήδη τις 7356 που είχαν αγοράσει οι φίλοι της ομάδας πέρυσι.

Η διάθεση των εισιτηρίων που περιλαμβάνουν όλα τα ματς της Ευρωλίγκας, του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και τα σημεία πώλησης τους είναι τα εξής:

-Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

-Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

-Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

To μπουγέλο στον Λυκογιάννη μετά το «διπλό» του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»