Πρόκειται για μία γιορτή κατά την οποία οι επισκέπτες όχι μόνο μπορούν να προμηθευτούν φυτά σε προνομιακές τιμές, να ενημερωθούν από ειδικούς επιστήμονες πάνω σε θέματα ανθοκομίας και φροντίδας κήπου, αλλά και να ψυχαγωγηθούν παρακολουθώντας πολιτιστικά δρώμενα.

Στο περίπτερο του δήμου Καλαμάτας θα παρέχονται πληροφορίες από εξειδικευμένο γεωτεχνικό προσωπικό για την αστική γεωργία, όπως είναι οι δημοτικοί λαχανόκηποι.

Από την προσεχή Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 6 Ιουνίου, από τις 9.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα και βιωματικά εργαστήρια για μαθητές σχολείων, από το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Καλαμάτας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, τη ΛΗ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Re:think Project, το ΤΕΙ Πελοποννήσου, τον σύλλογο γεωπόνων ελεύθερων επαγγελματιών και την κοινωφελή επιχείρηση «Φάρις» του δήμου Καλαμάτας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Βροχές, άνεμοι και αφρικανική σκόνη

Αλεξανδρούπολη: 3 συλλήψεις για την άγρια δολοφονία άνδρα με δεκάδες μαχαιριές - Ανήλικος ανάμεσά τους

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των θυελλωδών ανέμων

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ημέρα για δηλώσεις και έκπτωση 20% αύριο Δευτέρα

Υπ. Εργασίας: Σε πλήρη εφαρμογή από αύριο το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Εκσυγχρονίζεται η αγορά εργασίας

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ήπειρο, Μεσσηνία και Δυτική Ελλάδα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κατολισθήσεων

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Έκρηξη σε καρναβάλι στην Ελβετία - Τουλάχιστον 11 τραυματίες

Συνελήφθη εκ νέου ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» μετά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου

Τραγωδία στη Λαμία: Γυναίκα απανθρακώθηκε σε διαμέρισμα - Κινδύνευσε οικογένεια με παιδάκι 5 ετών