Για τρίτη φορά οδηγήθηκε σε διακοπή, για τις 8 Μαΐου, η δίκη ενώπιον του ΜΟΕ του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς και τη θανάτωση του σκυλιού της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ο κατηγορούμενος ζήτησε τον λόγο και είπε: «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορος μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας».

Το δικαστήριο ενημερώθηκε από συνεργάτιδα του γραφείου του συνηγόρου Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη ότι ο δικηγόρος έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική στην όποια εισήχθη την Παρασκευή.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο έχει η Τροχαία»

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη