Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» θα γίνει την προσεχή εβδομάδα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη, 14 Μαρτίου με αντικείμενο την έγκριση της σύμβασης για τα 20 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση της μελέτης, βάσει της οποίας το έργο θα μπει στη δεύτερη φάση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο:

«Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: A.E.K.