Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για τον Σαντιό Μανέ ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με αφορμή την απουσία του 29χρονου εξτρέμ της εθνικής Σενεγάλης από το επικείμενο Μουντιάλ.

Μάλιστα, ο Ολλανδός στόπερ ανέφερε ότι ο τραυματισμός του Μανέ θα κοστίσει όχι μόνο στην χώρα του αλλά και στην διοργάνωση, λόγω της κλάσης του.

«Είμαι στενεχωρημένος για τον Σαντιό. Το Μουντιάλ χάνει έναν από τους καλύτερους παίκτες και το τουρνουά θα είναι φτωχότερο χωρίς αυτόν. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και προσωπικός φίλος μου. Πραγματικά λυπάμαι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαν Ντάικ.

Θυμίζουμε ότι ο Μανέ πέρασε χθες το βράδυ την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον τένοντα της περόνης του δεξιού ποδιού του, που αποκόμισε από ένα ματς της Μπάγερν Μονάχου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!

Παραδοχή-σοκ από την IFAB: Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Εμπολό απέναντι στην Αργεντινή!

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ