Στη σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα και δύο αλλοδαπών, έναν 34χρονο Βούλγαρο και έναν 24χρονο Αφγανός, που εμπλέκονται σε παράνομες μεταφορές μεταναστών προχώρησαν αστυνομικοί από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης:

Απογευματινές ώρες χθες (29/9) στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (στο ύψος της Σίνδου), έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος με συνοδηγό τον 24χρονο, εντόπισαν τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Βραδινές ώρες χθες στην Εγνατία Οδό εντόπισαν, εμφανώς έμφορτο, αυτοκίνητο να κινείται μετά τα Κερδύλια με οδηγό τον 34χρονο, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να απομακρυνθεί, το όχημα όμως ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, εκ των οποίων οι δύο εντοπίστηκαν στο χώρο των αποσκευών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παράτυποι μετανάστες κατέβαλαν για τη μεταφορά τους το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ έκαστος, σύμφωνα με το voria.gr. Κατασχέθηκαν συνολικά δύο κινητά τηλέφωνα και τα δύο αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουλή: Τηλεφώνημα για βόμβα – Σπεύδει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ

Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Κρήτη – Η κακοκαιρία σάρωσε σπίτια, δρόμους και καλλιέργειες

Η Υεμένη ανακοίνωσε την έναρξη μεγάλων επιχειρήσεων εναντίον των Χούθι

Ζελένσκι: «Κτυπούν γέφυρες... πιστεύουν πραγματικά ότι δεν θα απαντήσουμε;»

Ουκρανία: Η στιγμή που ρωσικό drone χτυπά γέφυρα του Κιέβου (video)

Μαθητικές διαδηλώσεις στη Γαλλία: Εκρηκτική κατάσταση στους δρόμους – 5.000 προσαγωγές και 500 τραυματίες

Πώς οι πολιτικές αλλαγές στη Γερμανία δοκιμάζουν την Ευρώπη - Η μεγάλη συζήτηση για την επόμενη ημέρα

Σοκ στη Νέα Ιωνία: 35χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί γυναίκας οδηγού ταξί

Λαύριο: 23χρονη έγκυος κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για απειλές και παρακολούθηση

Κρήτη: Σοβαρές καταστροφές στο Λασίθι - «Ολοκληρωτική» η ζημιά στο Οροπέδιο, νέες καθιζήσεις και κλειστοί δρόμοι