Την απογοήτευση και τον εκνευρισμό του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα της παραίτησής του από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Άκης Ζήκος.

Με γραπτή του δήλωση, ο πρώην διευθυντής των ακαδημιών της «Ένωσης» μιλά για παντελώς ψευδή γεγονότα και απαξιωτικά σχόλια στο πρόσωπό του.

Αφού σημειώνει λοιπόν ότι ο ίδιος δεν είχε -και δεν έχει- πρόθεση να μιλήσει για μια «οικογενειακή υπόθεση», προτρέπει όποιους αναφέρονται στο ζήτημα, να λένε την αλήθεια.


Αναλυτικά η δήλωση Ζήκου

«Σε επιλέγουν για να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές παραστάσεις, διαφορετικές αντιλήψεις όπως επίσης και διαφορετική ηλικία. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν στον εργασιακό σου χώρο να υπάρχουν διαφωνίες, αντίθετες απόψεις, ακόμη και εντάσεις μεταξύ των συναδέλφων…

Όταν κάποιος εργαζόμενος φτάσει στο σημείο που αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί έτσι ώστε να μπορεί να αποδώσει, παραιτείται. Η αφορμή λίγη σημασία έχει. Γιατί κύριοι που γράφετε στο γνωστό οπαδικό site, αναφέρεστε σε παντελώς ψευδή γεγονότα και με απαξιωτικά σχόλια για τον ρόλο μου τα δύο αυτά χρόνια στην ομάδα.

Αν θέλετε να γράψετε την αλήθεια, γράψτε την αλήθεια αλλιώς αναφερθείτε απλά στο φυσιολογικό της υπόθεσης, όπως ανέλυσα παραπάνω. Εγώ ούτε είχα ούτε έχω σκοπό να μιλήσω για τίποτα το οποίο είναι «οικογενειακή» υπόθεση. Δεν θα το κάνω, γιατί πρωτίστως σέβομαι το όνομα και την ιστορία του συλλόγου -όπου για τρίτη φορά υπηρέτησα- και κατά δεύτερο τον άνθρωπο που μου εμπιστεύθηκε την θέση που μέχρι πρότινος κατείχα.

Μην προσπαθείτε κάθε φορά που αλλάζει η κατεύθυνση του αέρα να αποδείξετε πόσο ΑΕΚ είστε. Οι περισσότεροι γνωρίζουν και έχουν αντιληφθεί ότι με τον τρόπο που λειτουργείτε μόνο ΑΕΚ δεν μπορεί να είστε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Παγκάκης: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψει ο Παναθηναϊκός»

Σαββόπουλος: «Ερωτηματικό για τον Άρη αν θα κάνει απόψε πρόβα τελικού ή θολώσει τα νερά»

Κετσετζόγλου: «Πραγματικός τελικός για την ΑΕΚ-Μπορεί να αλλάξει και όλη η τετράδα μπροστά»

Ψηλά στην ατζέντα του Βίλας-Μπόας το θέμα του Κάρμο

TAGS: A.E.K.