Ο πρώτος γύρος ελεύθερων δοκιμών ανήκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο πιλότος της Ferrari ήταν πρώτος, με διαφορά 0,211’’ από τον δεύτερο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πάντως με Mercedes είναι στο +34 στη βαθμολογία με πέντε αγώνες να απομένουν.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull ακολούθησε τρίτος, ενώ ακολούθησαν Κίμι Ραϊκόνεν, Βαλτέρι Μπότας με Mercedes και Μαξ Φερστάπεν με τη δεύτερη Red Bull.

Η διαδικασία διακόπηκε για 16 λεπτά μετά από ατύχημα της Toro Rosso του Κάρλος Σάινθ, ο οποίος κατέληξε σε τοίχο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Αναλυτικά η κατάταξη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!