«Καμπάνα» είκοσι ημερών αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους επιβλήθηκε στον Γιώργο Σπανό, για τη συμπεριφορά του στο ματς του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών αντέδρασε έντονα στο ματς και αποχώρησε εκνευρισμένος, θεωρώντας πως η ομάδα του αδικήθηκε απ’ την διαιτησία.

Πρόστιμα πληρώνουν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Αναλυτικά:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης και 4ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

3η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ.Σπανό (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου κ. Γ.Σπανού : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος συνολική χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Γ. ΣΠΑΝΟ α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

4η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ.Πέτρου (υπεύθυνος ασφαλείας): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Πέτρου: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Γ.ΠΕΤΡΟΥ α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»