Δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ξεκαθάριζε στο στενό του περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σκέφτηκε αρκετά πράγματα μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως οι όποιες αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν κάτω από τέτοιες καταστάσεις.

«Το πότε και το αν θα φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το αποφασίσω εγώ και μόνον εγώ», έλεγε χθες ο ισχυρός άντρας του συλλόγου σε ανθρώπους που είναι κοντά του.

Με τη συγκεκριμένη φράση ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει τις προθέσεις του και για τη συνέχεια.

Σίγουρα ο Μαρινάκης πικράθηκε από τα όσα άκουσε από τους οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν προτίθεται να παραιτηθεί ύστερα από όλα όσα έχει κάνει και φυσικά για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν τα παρατάει ούτε από την ομάδα ούτε από τα καθήκοντά του και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Από εκεί και πέρα, ο γνωστός εφοπλιστής πήρε θέση και για τα όσα γράφτηκαν για τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος εδώ και αρκετό και έχει περισσότερες αρμοδιότητες απ' ό,τι είχε το πρώτο διάστημα.

Ωστόσο, ο Μαρινάκης έλεγε χθες στο περιβάλλον του πως «μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή» και πρόσθετε ότι «αν γίνει κάτι στη συνέχεια (όσα έχουν ακουστεί για τον Βρέντζο) θα έχει τη σφραγίδα μου».

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ψάχνει τρόπο για να αντιμετωπίσει όσους ξεπερνούν την γραμμή της κριτικής και τόνιζε ότι «θ' ανοίξω μέτωπο με τους "μπαχαλάκηδες" οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»