Δυσκολεύεται να δώσει εξήγηση για τις κακές εμφανίσεις του Άρη ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, τονίζοντας ότι στις προπονήσεις έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα οι παίκτες του και πως ίσως η ευθύνη να είναι βαριά για αυτούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε με 1-0 από τη Δόξα στη Δράμα και ο τεχνικός των «κίτρινων» θεωρεί ότι Πανσερραϊκός και Καβάλα που έχουν περισσότερους βαθμούς από την ομάδα του, δεν θα συνεχίσουν με νίκες μέχρι τέλους.

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Παντζιαρά για τη νίκη. Ένα ακόμα κακό παιχνίδι για την ομάδα μου. Δεν μπορώ να το καταλάβω, ενώ είμαι κάθε μέρα με τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στα τελευταία δύο παιχνίδια. Δίνουν το εκατό τοις εκατό στην προπόνηση.

Πιθανόν το πρόβλημα να είναι ίσως το ότι οι παίκτες μου δεν έμαθαν να παίζουν σε τόσο κόσμο και με μία τόσο βαριά και ιστορική φανέλα. Είναι κρίμα γιατί από αυτό που μου δείχνουν στην προπόνηση, δεν μου δίνουν ούτε το πενήντα τοις εκατό στα παιχνίδια. Είναι ψυχολογικό πιστεύω το θέμα. Δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να διαπιστώσεις ποιοι παίκτες είναι για τον Άρη και ποιοι όχι
», σχολίασε για την αναμέτρηση.

Ερωτηθείς για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι αναστρέψιμη. Δεν νομίζω ότι Πανσερραϊκός και Καβάλα θα συνεχίσουν να έχουν τέτοια αποτελέσματα μέχρι τέλους. Ελπίζω να έχουν κάποια άσχημα αποτελέσματα. Σίγουρα δεν έχουμε πλέον στα χέρια μας την άνοδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης