Σάλο σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ο απίστευτος -αλλά πέρα για πέρα αληθινός- αποκλεισμός της εθνικής Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, για πρώτη φορά εδώ και 60 χρόνια!

Τα ιταλικά ΜΜΕ, δε, κατακεραυνώνουν, όπως είναι λογικό, Βεντούρα, παίκτες και ομοσπονδία για το αδιανόητο «κάζο» από τη Σουηδία.

Συγκεκριμένα, γράφουν:

- η Gazzetta dello Sport «Ιταλία, αυτή είναι η Αποκάλυψη! Είμαστε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου»

- η Corriere dello Sport «Η Ιταλία είναι εκτός Μουντιάλ»

- η Repubblica «Μπλε δάκρυα! Για πρώτη φορά από το 1958 η Ιταλία είναι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Στην Ισπανία, η Marca έχει πρώτο θέμα τον αποκλεισμό των Ιταλών και στον τίτλο, αναφέρει: «Ένα Μουντιάλ χωρίς την Ιταλία». H As έχει τίτλο: «Δράμα. Η Ιταλία εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου». Και η Sport: «Η Ιταλία δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»!

Στην Πορτογαλία, η A Bola έχει τίτλο: «Αrrivederci. Η Ιταλία είναι εκτός Μουντιάλ για πρώτη φορά εδώ και 60 χρόνια». Η Record έχει στο πρώτο «χτύπημά» της: «Η Σουηδία προκρίθηκε και η Ιταλία είναι έξω 60 χρόνια μετά».

Στη Γαλλία, η LaPresse γράφει: «Καταστροφή για την Ιταλία, δεν θα είναι στο Μουντιάλ», ενώ στην Αγγλία ο αποκλεισμός των Ιταλών είναι, φυσικά και εκεί πρώτο θέμα (σε BBC, SkySports), με τη Sun, δε, να έχει τίτλο: «Mamma Mia. Η Ιταλία απέτυχε να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά από το 1958»!











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube