Τρία λεπτά αρκούσαν στον Ατρόμητο για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιου, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έπαιζαν.

Ο Φάμπιο στο 15΄, άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο φετινό παιχνίδι Κυπέλλου για τους «κυανόλευκους», «κλειδώνοντας» παράλληλα τη νίκη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, ο ρυθμός είχε πέσει από νωρίς και στο 83’ ήρθε μία ανοησία από τον Μπικέι για να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα. Σε μια μονομαχία του με τον Ιγκλέσιας, ο Αργεντινός του έριξε μια αγκωνιά και στη συνέχεια ο Ισπανός ανέλαβε να τον ρίξει με μια λαβή στο έδαφος και να του ρίξει και μια κλοτσιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Δάρλας, Καλί, Μπικέι, Καλογέρης, Γοδόι (46’ Πασάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόβιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος (89’ Αρκούδας), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες (76’ Δημούτσος), Γεωργίου, Φάμπιο, Καραμάνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!