Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την πολυτέλεια να έχει …μεγάλο πάγκο και χθες ήταν ώρα για «επίδειξη ικανοτήτων» από τους κατά τα άλλα αναπληρωματικούς των «μερένχες».

Παιχνίδι για ανάσες και ροτέισον ήταν το χθεσινό κόντρα στην Ντεπορτίβο Λακορούνια για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος τεχνικός παρέταξε τους Μαδριλένους με 9 διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το clasico την Κυριακής κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, στο «Ριαθόρ» μόνο ο Μαρσέλο και ο Νάτσο ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα της Ρεάλ, ενώ οι Ασένσιο, Χάμες και Κόβασιτς που είχαν περάσει ως αλλαγή κόντρα στους «μπλαουγκράνα» πήραν επίσης φανέλα βασικού.

Η χθεσινή επιλογή του Ζιζού πάντως για το εκτεταμένο ροτέισον δεν είναι πρωτόγνωρη, είναι κάτι το οποίο ο Γάλλος τεχνικός το συνηθίζει, ιδιαίτερα μάλιστα τον τελευταίο μήνα με το δύσκολο πρόγραμμα της Ρεάλ, και δεν του έχει βγει σε κακό, τουναντίον.

Ωστόσο, μετά την ήττα στο 92’ από την Μπαρτσελόνα και την συγκατοίκηση πλέον της La Liga στην κορυφή (αμφότερες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν 78 βαθμούς, η Ρεάλ έχει ένα ματς λιγότερο καθώς εκκρεμεί εκείνο με την Θέλτα),υπήρχαν αμφιβολίες για την στρατηγική που θα ακολουθούσε ο Ζιντάν.

Αν δηλαδή θα έπαιζε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του, ούτως ώστε να μην ρισκάρει και να σιγουρευτεί ότι θα πάρει το τρίποντο.

Όσο σίγουρος μπορεί να είναι ποτέ κανείς προπονητής ομάδας του στο ποδόσφαιρο ακόμα και αν έχει το ρόστερ που έχει η «βασίλισσα».

Όμως ο Ζιντάν δεν άλλαξε συνταγή και δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα από πολύ νωρίς, χωρίς κανένα θρίλερ και buzzer beater. Η χθεσινή εμφάνιση των Ίσκο, Μοράτα, Χάμες, Βάσκες, Ασένσιο, Κόβασιτς κοκ επιβεβαιώνει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ίσως το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

Με αφορμή λοιπόν το 6-2 της Ρεάλ κόντρα στην Ντεπορτίβο στο Ριαθόρ και την εκπληκτική απόδοση η διαδικτυακή έκδοση της ισπανικής «Marca» αναφέρεται στην καλύτερη... δεύτερη ενδεκάδα στον κόσμο.

Στη λίστα φυσικά εκτός της Ρεάλ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία. Οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε εδώ τις καλύτερες αναπληρωματικές ενδεκάδες στα κορυφαία ευρωπαικά κλάμπ και ψηφίστε ποια ομάδα έχει τις …καλύτερες ρεζέρβες στον κόσμο:

Ρεάλ Μαδρίτης



Ατλέτικο Μαδρίτης


Μπαρτσελόνα


Μπάγερν Μονάχου


Τσέλσι


Μάντσεστερ Σίτι



Γιουβέντους



Παρί Σεν Ζερμέν


Μάντεστερ Γιουνάιτεντ



Ψηφίστε εδώ:



Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος η σεζόν για τον Μπακαμπού λόγω τραυματισμού

Θέση εποπτεύοντα της ομοσπονδίας της Ισπανίας ανέλαβε ο Ντελ Μπόσκε

Λεβαντόβσκι: «Θα συνεχίσω να παίζω για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα στη Μπαρτσελόνα»

Έξαλλος με το VAR ο Μπαράχα: «Υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Φερμίν»

Ξετύλιξε το «δώρο» του Μαμαρντασβίλι ο «καυτός» Λεβαντόφσκι και... ανατροπή στην ανατροπή για την Μπαρτσελόνα

Η αδιανόητη γκάφα του Τερ Στέγκεν στο ιστορικό του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, αρκέστηκαν στον βαθμό Μπέτις και Σεβίλλη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»

Τρομερή ατμόσφαιρα και εντυπωσιακό κορεό στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» πριν την έναρξη του ντέρμπι της Ανδαλουσίας!

Τριάρα με… άρωμα Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ, νίκη ελπίδας για τη Γρανάδα

Σε προφορική συμφωνία με τον Γκουίντο Ροντρίγκες ήρθε η Μπαρτσελόνα