Το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με την Αταλάντα στην Ιταλία, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στις στατικές φάσεις, όχι μόνο στο συγκεκριμένο αλλά και γενικότερα στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως από τα 61 γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στην Ευρώπη σε 53 αγώνες, αυτή την τετραετία, τα 20 (δηλαδή το 1/3), τα έχει φάει από φάουλ και κόρνερ, χαρακτηρίζοντας υπερβολικό τον αριθμό.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο προπονητής και οι παίκτες έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, χάνοντας ολόκληρη σειρά αγώνων από ένα κόρνερ ή φάουλ, τη στιγμή που έχουν δουλέψει σκληρά 90 για το αποτέλεσμα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν γίνεται καλά σε αρκετές στιγμές σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και ότι έπρεπε να υπάρχει άλλη βελτίωση», κατέληξε ο Κώστας Νικολακόπουλος, σημειώνοντας το δεδομένο ότι κάθε σεζόν ο Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια δέχεται και πιο πολλά γκολ από στατικές φάσεις.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι στο παιχνίδι με την Αταλάντα θα μπουν ουσιαστικά μόνοι οι κάτοχοι διαρκείας που είναι περίπου 14 χιλιάδες, ενώ θα πάρει και η Αταλάντα 800 εισιτήρια συν κάποια έξτρα η UEFA και οι χορηγοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό ο Γιακουμάκης, θεραπεία για τέσσερις

Απαγόρευση εισόδου στην Τούμπα στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εικόνα ομάδας του χρόνου»

ΑΕΚ: Προπονητικό φιλικό με Νέα Σαλαμίνα την Τρίτη

Την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ, το σύνθημα εν όψει playoffs»

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει πολυτέλεια να ξεκουραστεί ο Πινέδα με Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Έχει έτοιμο κορμό για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ-Αδικήθηκε πέρσι ο Κοϊτά, φέτος είναι… κολώνα»

Τσορμπατζόγλου: «Προς επιστροφή Γιακουμάκης & Μιχαηλίδης - Tα δεδομένα για Κένι, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στέλνει ένα μήνυμα πως τώρα που ξεκίνησαν τα σοβαρά ''είμαι'' εδώ»