Στο χέρι της Τότεναμ παρέμεινε -κυριολεκτικά σχεδόν- η έκτη θέση της Premier League.

Εκμεταλλευόμενοι εκτός των άλλων κι ένα γκολ του Λαμέλα με το… μπράτσο, οι Λονδρέζοι διατήρησαν την εξαιρετική παράδοση με τη Σαουθάμπτον κι έφυγαν όρθιοι από το «Σεντ Μέρις» (2-2).

Το προβάδισμα που έδωσε δυο φορές στους γηπεδούχους ο Πελέ (με κοντινό πλασέ στο 29’ έπειτα από μπαράζ ανοησιών της αντίπαλης άμυνας και με όμορφη κεφαλιά στο 65’) δεν αποδείχθηκαν αρκετά για την ομάδα του Κούμαν.

Κι αυτό διότι, πρώτα ο Λαμέλα (με την αμφισβητούμενη ισοφάριση στο 43’) και έπειτα ο Τσαντλί στο 70’ απαγόρευσαν στους «αγίους» να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη επί της Τότεναμ έπειτα από πέντε σερί ήττες.

Έτσι, η ομάδα του Ποκετίνο (που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Σεντ Μέρις») ξεπέρασε κατά ένα πόντο τη Λίβερπουλ στην πέμπτη θέση, ωστόσο το ρεαλιστικό της κέρδος ήταν πως κράτησε από κάτω τη σημερινή της αντίπαλο.

Κατόπιν αυτού, διατήρησε το πλεονέκτημα για την έκτη θέση, που επίσης θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (με ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο σε περίπτωση επικράτησης της Άρσεναλ επί της Άστον Βίλα στον τελικό Κυπέλλου το ίδιο να συμβεί και με την έβδομη).




Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Σάββατο, 25/4 (17:00)

Σαουθάμπτον-Τότεναμ 2-2
(29’, 65’ Πελέ - 43’ Λαμέλα, 70’ Τσαντλί)

Μπέρνλι-Λέστερ
Κρίσταλ Πάλας-Χαλ
Νιούκαστλ-Σουόνσι
ΚΠΡ-Γουέστ Χαμ
Στόουκ-Σάντερλαντ
Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή, 26/4

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Άρσεναλ-Τσέλσι (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (35η)

Σάββατο, 2/5 (17:00)

Λέστερ-Νιούκαστλ (14:45)
Άστον Βίλα-Έβερτον
Λίβερπουλ-ΚΠΡ
Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον
Σουόνσι-Στόουκ
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Κυριακή, 3/5

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας (15:30)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δευτέρα, 4/5

Χαλ-Άρσεναλ (22:00)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»