Αρνητική ήταν η απάντηση του Κεβίν Σεραφέν στον Βενσάν Κολέ, για να συμμετάσχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο σέντερ των Ουίζαρντς ξεκαθάρισε στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ» πως αυτό το καλοκαίρι θέλει να παραμείνει στις ΗΠΑ προκειμένου να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του, παρά να βρεθεί στα παρκέ της Σλοβενίας.

Έτσι, μετά το «όχι» του Σεραφέν, άνοιξε η πόρτα είτε για τον Ιάν Μαϊνμί των Πέισερς, είτε για τον Αλέξις Αζίνκα του Στρασβούργου.

Τη φετινή σεζόν στο NBA, ο Σεραφέν είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους και 4,4 ριμπάουντ, σε 21,8 λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»

Οι πανηγυρισμοί παικτών, τεχνικού επιτελείου και φίλων του ΠΑΟΚ στη Μούρθια!