Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε κρούση της Ραπίντ Βουκουρεστίου για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία εν όψει της νέας σεζόν.

Η Ραπίντ έχει χάσει, ουσιαστικά, τους βασικούς της στόχους, καθώς αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τη Χέρμανσταντ και ηττήθηκε από τη Στεάουα στο ντέρμπι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Νταν Σούτσου, προσέγγισε τον Ρουμάνο προπονητή για να αντικαταστήσει τον Μάριους Σουμούντιτσα, ωστόσο εκείνος, όπως αναφέρει το orangesport.ro, απάντησε πως παραμένει αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027.

Πρόκειται για το δεύτερο «όχι» του Λουτσέσκου μετά από αυτό στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράκ για την ανάληψη της εθνικής ομάδας.

O 56χρονος προπονητής έχει δεσμούς... αίματος με την Ραπίντ, καθώς φόρεσε τη φανέλα της, ενώ εργάστηκε εκεί και ως προπονητής από το 2004 ως το 2007 και τη σεζόν 2011/12 κατακτώντας δύο Κύπελλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.