Τη μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» του Αντρές Τσάβες πυροδοτεί ο Παναθηναϊκός.

Όπως αποκάλυψε πρώτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης, το «τριφύλλι» κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» του Αργεντινού παιχταρά και ετοιμάζεται να τον ντύσει στα πράσινα.

Όπως ήταν γνωστό, ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με την Μπόκα Τζούνιορς και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει το ίδιο και με τον παίκτη.

Παρόλο λοιπόν που εξέφραζε την πρόθεση να μείνει στους «χεϊνέσες», τελικά πείστηκε να αποδεχθεί την πρόταση που έγινε και στον ίδιο και να έρθει στην Ελλάδα.

Έτσι, ξεκίνησαν οι προσπάθειες να έρθει το συντομότερο δυνατό στη χώρα μας, για να σφραγίσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και έπειτα να προλάβει ο σύλλογος να τον δηλώσει στη λίστα για τα παιχνίδια του Europa League (σ.σ. έχει δικαίωμα μιας αλλαγής μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα της Πέμπτης).





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!