Μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τζίμερ Φριντέτ!

Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση των «πράσινων» και το μόνο που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη (10/7), με τον 30χρονο να είναι έτοιμος για την πρώτη παρουσία του στην Ευρώπη, αφού μέχρι πρότινος έχει αγωνιστεί σε ΗΠΑ και Κίνα.

Το «τριφύλλι» έδειξε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να αποσπάσει το «ναι» από τον Φριντέτ, γι’ αυτό άλλωστε του κατέθεσε μία πολύ καλή –από οικονομικής άποψης- προσφορά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Αμερικανός γκαρντ υπογράψει, τότε στο «πράσινο» ρόστερ θα προστεθεί ένα σούπερ… πολυβόλο, καθώς αυτό που διακρίνει τον παίκτη είναι το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ.

Μάλιστα, ο 30χρονος θα είναι και ξεκούραστος αυτό το καλοκαίρι, καθώς λίγες ημέρες αφότου δήλωσε συμμετοχή στο Summer League του ΝΒΑ με τους Γουόριορς, την απέσυρε, ώστε να είναι μην διακινδυνέψει κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»