Η Ειρήνη Χειρδάρη, ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και έδωσε μαθήματα σεξ και αποπλάνησης.

«Η γυναίκα είναι το πολυοργασμικό όν»

«Η μητέρα Φύση, έκανε τη γυναίκα, πολυοργασμική... Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν οι επιστήμονες και λένε ότι το εκ φύσεως, πολυγαμικό ον είναι η γυναίκα. Γι αυτό έγινε πολυοργασμικό. Επειδή ήταν το δυνατό σεξουαλικά ον της φύσης, υπήρξε όλο αυτό το ιστορικό κόμπλεξ που την αφάνισαν σεξουαλικά», δήλωσε η Ειρήνη Χειρδάρη.

Και πρόσθεσε: «Στις μητριαρχικές κοινωνίες. Για παράδειγμα στην αρχαία μυκηναϊκή κοινωνία, η γυναίκα έμενε στο σπίτι με δέκα εραστές. Γιατί μπορούσε να κάνει σεξ με τους δέκα ταυτόχρονα. Αν εκσπερματίσουν όλοι, θα μείνει έγκυος από αυτόν που έχει τα πιο δυνατά σπερματοζωάρια. Και έτσι έχουμε πιο δυνατούς ανθρώπους».

Διεγείροντας το σημείο G

H κρίση έχει επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων; «Οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα στο σεξ. Πάντα ήταν δύο ταχυτήτων. Ήταν οι συντηρητικοί και αυτοί που κάνουν πολύ σεξ», απάντησε.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Χειρδάρη, εξήγησε τι είναι το squirting: «Είναι η γυναικεία εκσπερμάτιση, είναι διαφορετικό συναίσθημα από τον οργασμό...Διεγείρεις πολύ το σημείο G...Για να κάνεις squirting, φεύγεις από τη διείσδυση», απάντησε η Ειρήνη Χειρδάρη.

«Τα βίτσια σώζουν τον γάμο»

Για το σεξ στον γάμο, μίλησε η συγγραφέας και sex editor: «Αν είναι σχέση αγάπης, έχει φωτεινότητα, ασφάλεια, ψυχή με ψυχή δηλαδή, τα βίτσια θα σας ενώσουν. Γιατί πολλές φορές η αγάπη, επειδή είναι κάτι τόσο φωτεινό, μας τερματίζει την ερωτική επιθυμία. Οπότε την ανισορροπία που θέλει η ερωτική επιθυμία, να τη δημιουργήσουμε στο σεξ».

Οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό από το στήθος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ειρήνη Χειρδάρη, μίλησε για τον γυναικείο οργασμό από το στήθος. «Ναι έχουμε οργασμό από το στήθος οι γυναίκες. Χωρίς να σε αγγίζει πουθενά αλλού, μόνο στο στήθος...Από τη στιγμή που απελευθερωθήκαμε και παραδέχτηκαμε ότι έχει οργασμό η γυναίκα, βρίσκουμε χίλιους δυο οργασμούς ξαφνικά», τόνισε.





Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λαχτάρησε με την οικογένειά της στη Ρόδο - Τι συνέβη;

Ο Σεπτέμβρης φέρνει ξεκαθαρίσματα: Τα ζώδια που θα πατήσουν πιο εύκολα το delete σε ανθρώπους και καταστάσεις

Νεσχάν Μουλαζίμ: Έφτασε η ώρα που γνώρισε η κόρη της τον παππού της - Το ταξίδι στην Τουρκία και η συγκινητική συνάντηση

Δανάη Μπάρκα: Το επικό πάθημα σε βενζινάδικο που το είδε ως «καλωσόρισμα» της Αθήνας

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιου με ένα απόλυτα boys party

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Χωρίς φόβο και πάθος, μας έδειξε το πριν και το μετά του μπότοξ στο πρόσωπό της