Πιο εύκολη γίνεται η πρόσβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ύστερα από την πώληση εισιτηρίων μέσω internet, όπως ενημερώνουν οι Θεσσαλονικείς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Σε μια εποχή που οι πωλήσεις εισιτηρίων μέσω internet κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην προτίμηση των φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ φροντίζει να κάνει ακόμα πιο εύκολη την πρόσβασή σας στο γήπεδο της Τούμπας.

Πλέον αν προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας, αποφεύγετε την ουρά στα εκδοτήρια ή την εξεύρεση printer για να το εκτυπώσετε στο σπίτι σας. Αφήνετε στην άκρη τις επιλογές print at home και παραλαβή από τα εκδοτήρια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone σας.

Για την είσοδό σας στο γήπεδο απαιτούνται μόλις τρία απλά βήματα.

1) Να συνδεθείτε στο paokfc.gr από το κινητό σας τηλέφωνο
2) Να επιλέξετε την κατηγορία e-tickets από το μενού και…
3) Να χρησιμοποιήσετε το QR Code που εμφανίζεται στην οθόνη σας στο ειδικό σκάνερ για την είσοδό σας στο γήπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε τη θέση σας στην Τούμπα, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να παραλάβετε το εισιτήριό σας από τα εκδοτήρια. Το εισιτήριό σας είναι το κινητό σας τηλέφωνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»