Στους «16» του Europa League βρίσκεται η Μπεσίκτας, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στην αυριανή κλήρωση μετά το υπέρ της 3-1 από το πρώτο ματς.

Αν και δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα, οι Τούρκοι θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στους οπαδούς τους αλλά και να διατηρήσουν το φετινό αήττητο εντός έδρας στην Ευρώπη και τελικά επικράτησαν με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Αμπουμπακάρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και είδαν (περίπου με τον ίδιο τρόπο) τον Τσενκ (που ήταν και σε αυτό το παιχνίδι πρωταγωνιστής) να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Νωρίτερα –και συγκεκριμένα στο 64’- οι Ισραηλινοί είχαν ισοφαρίσει με τον Νουακέμε, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω, προκειμένου να κλείσουν κάπως καλύτερα μια ομολογουμένως σπουδαία για αυτούς ευρωπαϊκή σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»