Ο προημιτελικός του Άρη με την ΑΕΚ θα έχει –όπως όλα δείχνουν- και τρίτο ημίχρονο!

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία βρήκε νικητές τους «κίτρινους», η «Ένωση» κατέθεσε ένσταση για τη χρονική διάρκεια της διακοπής (που διήρκησε περίπου μία ώρα περίπου), λόγω της μπασκέτας που… γκρεμίστηκε μετά το κάρφωμα του Χάγκινς.

Ο κανονισμός κάνει λόγο για «εύλογο χρονικό διάστημα», χωρίς ωστόσο να ορίζει πόσο είναι αυτό. Πάντως, αποκλειστικός υπεύθυνος και… χρονομέτρης στο συγκεκριμένο θέμα είναι ο διαιτητής του ματς.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, μερικά λεπτά αργότερα από την κατάθεση της ένστασης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωστοποίησαν στους διαιτητές πως δεν πρόκειται να την υποστηρίξουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό