Κίνηση για ν’ αποκτήσει τον Νασίμ Χνιντ παρουσιάζεται να έκανε η Κασίμπασα. Από τις προηγούμενες ημέρες φημολογούταν ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου για τον στόπερ της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «Foot24» της Τυνησίας, οι Τούρκοι προχώρησαν σε συγκεκριμένη πρόταση προς την πλευρά της «Ένωσης».

Κι αυτή φέρεται να περιλαμβάνει τον δανεισμό του παίκτη με ένα αρκετά υψηλό «ενοίκιο», αλλά και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι από την Κασίμπασα.

Θυμίζεται ότι ο Χνιντ (για τον οποίο δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι περίπου 600.000 ευρώ) έχει πραγματοποιήσει συνολικά 14 συμμετοχές φέτος, με ελάχιστες εξ αυτών 90λεπτες και χωρίς να έχει πείσει ότι μπορεί ν' ανταποκριθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:



ΑΕΚ με Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλο

Χιμένεθ: «Δουλεύουμε με περισσότερη όρεξη, χωρίς ταβάνι ο Γαλανόπουλος»

Κάθε στραβοπάτημα από εδώ και πέρα στα playoffs μετράει διπλό

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

TAGS: A.E.K.