Άλμα για την καριέρα της έκανε η Μάγδα Κεπεσίδου που συμφώνησε με την πολωνική Start Elblag.

Η διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων, μετά από σπουδαία πορεία με τον ΟΦΝΙ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πολωνικού συλλόγου:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη της Ελληνίδας 23χρονης τερματοφύλακα, Μάγδας Κεπεσίδου, στην Start Elblag, από τη νέα σεζόν.

Η Μάγδα έπαιξε τα τελευταία επτά χρόνια στον ΟΦΝΙ, με τον οποίο κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας και τρία Κύπελλα. Την τελευταία σεζόν, πριν η πανδημία σταματήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα της ήταν στη δεύτερη θέση
», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ στις πρώτες της δηλώσεις η διεθνής τερματοφύλακας είπε:

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω εκτός Ελλάδας. Το πολωνικό χάντμπολ είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη. Μόλις έμαθα πως έχω την ευκαιρία να παίξω σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, αποφάσισα να συμφωνήσω με την Elblag. Τυχαίνει να μην έχω την ευκαιρία να γνωρίζω ή να έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποια παίκτρια της ομάδας, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ μαζί τους. Προσωπικά, θα ήθελα να βελτιώνομαι καθημερινά. Θέλω να γίνω καλύτερη παίζοντας σε ένα καλύτερο πρωταθλήμα και με αυτό νομίζω πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για την ερχόμενη σεζόν, εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά και ευχάριστες στιγμές. Θα δώσω το 100% για την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube