Σπουδαία νίκη για τον Απόλλων Πατρών, στη «μάχη» που δίνει για να κρατηθεί στην Α1.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Κύμη και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν σκιά του εαυτού τους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν 75-60.

Έτσι, οι Πατρινοί ανέβηκαν στο 4-8, ενώ οι νεοφώτιστοι έπεσαν στο 5-7.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο είχαν «χτίσει» διψήφια διαφορά (28-15), με 4/7 τρίποντα και τον Τάιλερ Καλινόσκι σε… μεγάλα κέφια (13π. στο δεκάλεπτο). Στη δεύτερη περίοδο, δε, κόντεψαν να φτάσουν σε double score, με το ημίχρονο να κλείνει στο 49-25, με την Κύμη απλά να κοιτάει τους παίκτες του Κώστα Μέξα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κουμιώτες έπαιξαν άμυνα και μείωσαν με τη λήξη της τρίτης περιόδου στους δέκα (58-48), αλλά ο Απόλλων δεν τους επέτρεψε κάτι παραπάνω, διατηρούσε τη διαφορά και τελικά, πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 75-60.

Τα δεκάλεπτα: 28-15, 49-25, 58-48, 75-60

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ για Μπαρτζώκα: «Πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτό που βλέπει ο κόσμος - Ενδιαφέρεται πολύ για τους παίκτες του»

Φουρνιέ: «Είναι αδιανόητο να υπάρξει ανακωχή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Φουρνιέ για τους Γάλλους του Παναθηναϊκού: «Δεν θα πήγαινα τώρα για φαγητό μαζί τους - Το έχω συζητήσει με τον Φαλ»

Φουρνιέ για Ντόρσεϊ: «Έμεινα έκπληκτος - Είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε»!

Παναθηναϊκός: Καθησυχαστικά τα νέα για τον Λεσόρ - Αναμένεται να παίξει την Πέμπτη

Παναθηναϊκός: «Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου δικαιώθηκε - Αντί να ντρέπεται ο Ολυμπιακός, βγάζει αστείες ανακοινώσεις»

Πετρίδης: «Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Γιαμπουσέλε και Μπόνγκα»

Ζέρβας: «Θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση Ντόρσεϊ μέχρι το ματς με τη Φενέρμπαχτσε - Δείχνει να κάθεται η σκόνη»

Πλήγμα στην ΑΕΚ: Θλάση ο Ερτέλ!

Ολυμπιακός: «Η μήνυση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου κρίθηκε αβάσιμη και τέθηκε στο αρχείο»