Στην έκδοση μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών οι οποίες θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω αδυναμίας του ΟΑΣΑ να προμηθεύσει την εταιρεία με τα νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκδίδει ηλεκτρονικές κάρτες μηνιαίων απεριορίστων διαδρομών οι οποίες θα κοστίζουν 30 ευρώ και θα ισχύουν για τον προαστιακό σιδηρόδρομο και όλα τα μέσα μεταφοράς.

Η εταιρεία θα εκδίδει και μηνιαίες κάρτες αξίας 15 ευρώ για όσους δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο.

Για τους πολίτες που επιθυμούν να μετακινούνται από και προς το αεροδρόμιο, η εταιρεία θα εκδίδει μηνιαίες κάρτες αξίας 49 ευρώ, οι οποίες θα ισχύουν εκτός από τον προαστιακό σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Η τιμή της μειωμένης μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για το αεροδρόμιο θα είναι 25 ευρώ.

Σύντομα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία

Χανιά: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε χωράφι στις Βουκολιές – Στο μικροσκόπιο δύο εξαφανίσεις γυναικών