Στη διάθεση του από εδώ και στο εξής θα έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος τους παίκτες που αποκτήθηκαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε τα δελτία τους.

Από τη στιγμή που η πρωτότυπη φορολογική ενημερότητα έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ήταν θέμα χρόνου να εκδοθούν τα δελτία των παικτών.

Έτσι, ο τεχνικός των «κίτρινων» πλέον μπορεί να υπολογίζει στους Γουναρίδη, Μπουγαϊδη, Βλάχο, Καμινιώτη, Μπακασέτα και Κουσίδη, με τους πέντε εξ αυτών να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: Άρης