Απόλυτα ικανοποιημένος που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού και τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός, εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να φτάσει εκεί που ο κόσμος του ονειρεύεται.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με την ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κωστούλα, τον γενικό διευθυντή κ. Μπελεβώνη και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Επίσης τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ιδιαίτερα τον κ. Μιχαηλίδη και τον κ. Βαρδάκη, που αποχώρησαν, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Με τη συμβολή όλων ο Παναιτωλικός μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να φτάσει εκεί που ο κόσμος του ονειρεύεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»