Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί για τον Προμηθέα, ωστόσο οι Πατρινοί συνεχίζουν τις κινήσεις για την επόμενη.

Οι φιναλίστ της Basket League συμφώνησαν με τον Τσέις Φίλερ. Πρόκειται για τον 27χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ (2,03μ.), που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Οστάνδη και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Τόνι Μέιερ.

Φέτος είχε 9,6 πόντους (με 39,6% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 24,3 λεπτά κατά μέσο όρο σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα αντιμετώπισε τον Προμηθέα στο BCL. Πέρσι επελέγη στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του βελγικού πρωταθλήματος.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο story Γιαννακόπουλου μετά το ξέσπασμα: «Eδώ σε αυτό το τραπεζάκι τον Μάιο θα βάλω το Ευρωπαϊκό, δεν πά' να λέτε…»

Σιάο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στη δόξα»

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!