Δυνατό φιλικό έκλεισε ο Αστέρας, όπου θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη τον Αύγουστο (17/08).

Στο πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας που έδωσε στην Αυστρία ενόψει των προκριματικών του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης, γνώρισε την ήττα από τη Δυναμό Δρέσδης με 1-0.

Την Παρασκευή (04/07) η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε ακόμα ένα δυνατό φιλικό.

Η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας προγραμματίστηκε να δώσει ο Αστέρας την Κυριακή 17 Αυγούστου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR