Σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού Νιλ Μοπάι ήρθε η Νότιγχαμ Φόρεστ, βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό (μαζί με τα μπόνους) μεγαλύτερο των 20 εκατ. ευρώ!

Στους «γλάρους» από το 2019, έχει πραγματοποιήσει 109 εμφανίσεις και σκόραρε 27 φορές, ενώ είχε προηγηθεί μια πολύ καλή για εκείνον διετία στην Μπρέντφορντ (41 γκολ σε 95 ματς).

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γαλλία, όπου στη συνέχεια πέρασε από Νις, Μπρεστ και Σεντ Ετιέν, ενώ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και να γίνει η 13η μεταγραφή της Φόρεστ στο φετινό καλοκαίρι!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»