Κάτοικος Αττάλειας θα είναι από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νούρι Σαχίν, με την Αντάλιασπορ να ανακοινώνει τη συνεργασίας της με τον Τούρκο μέσο μέχρι το 2022.

Το συμβόλαιο του Σαχίν με τη Βέρντερ Βρέμης ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι και αφού έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους» επέστρεψε στην πατρίδα του.

«Καλωσορίζουμε τον Νούρι Σαχίν και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα κόκκινα και άσπρα της φανέλας μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Αντάλιασπορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρέα του Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία μετά από 21 χρόνια και έφυγε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Ο Ελ Κααμπί οδηγεί το Μαρόκο: Ασίστ του φορ του Ολυμπιακού για το 1-0 από τον Ντίας!

Στην αρχική ενδεκάδα του Μαρόκου ο Ελ Κααμπί στο ματς των προημιτελικών με αντίπαλο το Καμερούν

Πήρε το ντέρμπι και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά η Σενεγάλη

Τραγικό λάθος από τον κίπερ του Μάλι και προβάδισμα για τη Σενεγάλη

Πάρτι με... ελληνικό χρώμα για την Αλ Καλίτζ: Γκολ-ασίστ ο Μασούρας, σκόραρε ο Φορτούνης, δημιούργησε ο Κουρμπέλης!

Τιμωρεί και τον Κούτσια η Λουγκάνο μετά την επίθεση που δέχθηκε από συμπαίκτη του!

Βοηθός προπονητή στη Μάλμε ο Μολίνς, πρώην φορ του Παναθηναϊκού

Σώθηκαν από πνιγμό ο Ντεμικέλις και η οικογένειά του

Ψάχνει τη νέα πρόκληση ο Τσερίσεφ: «Είμαι ανοιχτός σε όλα, δεν έχω χάσει το πάθος μου για το ποδόσφαιρο»