Από τα κιτρινόμαυρα του Αρη στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος μετά από την διετία που πέρασε στη Θεσσαλονίκη, μετακομίζει στην “Ενωση”!

Ο 33χρονος γκαρντ αποχωρεί από τους Θεσσαλονικείς αφού έληξε το συμβόλαιό του και έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μάλιστα, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να γίνει και με τη βούλα παίκτης της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου την Τετάρτη (5/7) και να συνεχίσει την καριέρα του στο ΟΑΚΑ.

Ο Ξανθόπουλος άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της Νήαρ Ηστ, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Πανελληνίου και της Ομπραντόιρο.

Πηγή: Eurohoops.net

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολυτιμότερες της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών Πρινς, Δαμουλάκη

Γιαννόπουλος: «Ευκαιρία για εμάς το Final 8 του Κυπέλλου»

Το «Μουσείο ΑΕΚ Ηρακλείου-Iraklio Eagles» βράβευσε τους Σάκοτα και Χαραλαμπόπουλο

Αμφίβολος για το F8 ο Ντίμσα

Παπανικολάου: «Για εμάς δεν υπάρχει κάτι πέρα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ - Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι»

Καντέρ: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μέχρι να απολυθεί ο Αταμάν»

Ζέρβας: «Σέβεται την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Απώλεια ο Ντόρσεϊ, την τελευταία στιγμή για Μόρις-Μιλουτίνοφ»

Πετρίδης: «Επιβάλλεται να αλλάξει πράγματα ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες για το κάζο με Κολοσσό»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ζει μέσα από την κατάκτηση τίτλων - Απόλυτος σεβασμός στην ΑΕΚ»

Χέιζ-Ντέιβις: «Να αποκτήσουμε χημεία όσο πιο γρήγορα γίνεται - Ένιωσα ότι το κεφάλαιο Φενέρ έκλεισε για εμένα»

TAGS: A.E.K.