Ντύνεται στα πράσινα ο Νεμάνια Νέντοβιτς!

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, ο Σέρβος γκαρντ είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος. Μέσα στις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 29χρονου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι, έπειτα από μία διετία στο Μιλάνο.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, ο Νέντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσέγγιση των «πράσινων» και από τον ρόλο που του πρότειναν, γι' αυτό και αποφάσισε να αποδεχθεί την πρότασή τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δημητρακόπουλος: Νέα συνέντευξη Τύπου μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ