Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μπαρτσελόνα!

Αν και έφτασαν ακόμη και στο -24 οι «μπλαουγκράνα», επέτρεψαν στην Τενερίφη να τους… αγχώσει στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (92-86) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο.

Από το 80-56 του 33’, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έφτασε στο -4 (87-83) στα 20’’ πριν τη λήξη, ενώ στη συνέχεια ένα καθαρό κλέψιμο του Μπρουσίνο στον Ρίμπας χρεώθηκε φάουλ, με αυτό ουσιαστικά να «κλειδώνει» το ροζ φύλλο για την ομάδα του Πέσιτς.

Έξι παίκτες των Καταλανών ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων με τον Ρίμπας να ήταν πρώτος σκόρερ με 14. Τον ακολούθησαν οι Πάνγκος και Κούριτς με 12 και οι Ερτέλ και Χάνγκα με 11, ενώ στους 10 πόντους σταμάτησε ο Σεραφέν.

Από το σύνολο του Βιντορέτα, ξεχώρισε ο Αμπρομάιτις με 24 πόντους, με τους Άιβερσον και Μπάσας να είχαν από 13 ο καθένας.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 41-29, 72-52, 92-86

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»