Με τον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας την σεζόν 2020/21, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Ο ύψους 2.20μ. σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο οποίος πριν μερικές ημέρες αναδείχθηκε και καλύτερος αμυντικός, είχε μέσο όρο 11,4 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα σε 36 αγώνες με την φανέλα της «βασίλισσας», συγκεντρώνοντας 18,1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ranking ανά παιχνίδι.

Έτσι, η πρώτη ομάδα της φετινής σεζόν αποτελείται από τους Κέβιν Πάνγκος, Βασίλιε Μίτσιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Νίκολα Μίροτιτς και Έντι Ταβάρες. Πλέον αναμένεται και η ανακοίνωση της δεύτερης πεντάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός